Ghost kitchen Oslo

Author: Paguro
July 27, 2021
Ghost-Kitchen

Har du fått med deg den nye trenden innen mat- og restaurantbransjen? Finn Ghost kitchen i Oslo hos Paguro, og ta del i det amerikanske konseptet som tar verden med storm.

Ready to start your journey?

Get started

Har du en lidenskap for matlaging og et ønske å dele den med andre? Er dere en liten bedrift i restaurant- og matbransjen, uten budsjett til deres egne restaurant? Alt du trenger er et kjøkken og en måte å få maten levert til kunden – da er ghost kitchen en ny trend som passer perfekt for dere.

Hva er Ghost Kitchen?

Ghost kitchen, også kalt delivery-only restaurant, cloud kitchen, dark kitchen og virtual kitchen, er den store, nye trenden fra USA og Silicone Valley. Nå har den spredd seg for fullt til Norge og resten av Europa, og skal være med på å modernisere mat- og restaurantbransjen.

Trenger ikke lenger din egen restaurant

Konseptet startet med ideen om at du ikke skal trenge å ha en egen restaurant for å kunne lage og selge mat. I dag er mulighetene for levering av mat blitt store, og Ghost kitchens skal sette mulighetene til å produsere maten, på samme nivå

Ideen er altså at du, i stedet for å drive din egen restaurant, kan leie deg inn på et av disse ghost kitchens, lage maten din der og selge og distribuere den gjennom apper som Foodora og Wolt. Paguro hjelper deg å finne slike lokaler, og du kan enkelt avtale leie via våre nettsider.

Take away-trenden

Take away har tatt helt av i Norge de siste årene, og hånd i hånd har apper som tilbyr levering fra et stort utvalg restauranter skutt i været.

I de store byene i Norge er apper som Foodora og Wolt å finne på telefonene til store og små, og antall ordre og restauranter på appene har vokst betydelig de siste årene.

Appene tar imot bestilling og betaling av maten, plukker den opp på restauranten og lever den direkte på døren din, enten du er hjemme, hos en venn, på jobben eller i en park.

Støtte for små bedrifter og kokker

Denne distribueringsmodellen gjør det enkelt for deg som ikke har et stort restaurantlokale å lage og selge den maten du ønsker. Det er dermed en stor støtte for mindre norske bedrifter og kokker, og gir dem muligheten til å teste ut sitt produkt på markedet.

Paguro – hvem er vi?

Reisen til Paguro begynte da vi, et ferskt startup-team, begynte å se oss om etter lokaler for prosjektet vi utviklet på den tiden. Det viste seg å være mer krevende enn først antatt å finne et lokale som passet våre behov; begrenset budsjett og kort leieperiode. Her oppstod tanken på at dersom vi hadde dette problemet, er det flere som har det.

Vi endte til slutt med å finne et Sushi take away-sted som passet oss perfekt. Dette ga oss ideen til Paguro – et sted som kobler sammen utleiere og bedrifter, uansett leiebehov.

Visjon med tre elementer

Den første er å gi et springbrett til startups og små bedrifter for å øke deres sjanse til suksess og bidra til vekst.

Nummer to er at vi ønsker å hjelpe eiere av næringseiendommer med å oppnå en jevn, effektiv og pålitelig utleieprosedyre.

Den siste er dynamisering av bylandskapet ved å fylle tomme lokaler. Paguro kan gjøre utfordringene vi selv støtte på, mindre for andre.

Slik fungerer Paguro-konseptet

Paguro har en svært enkel bookingprosess som skal gjøre det lett og praktisk for begge parter å inngå en avtale, som gjenspeiler visjonen til Paguro:

  1. Utleier vil motta en forespørsel om booking av lokale med informasjon om leieperiode, profilen til leietaker, hvordan leietaker ønsker å bruke lokalet og hva du vil tjene på avtalen. Forespørsler ligger i “venter” på dashbordet.

  2. Utleier må forhåndsgodkjenne eller avslå denne forespørselen.

  3. Blir forespørselen forhåndsgodkjent, vil leietaker få sjansen til å legge inn noen spørsmål som utleier må svare på.

  4. Basert på hvilke svar du gir vil leietaker enten bekrefte eller avkrefte forespørselen. Dersom den bekreftes er avtalen i boks.

  5. Partene kan bruke chatfunkjsonen vår for å avtale detaljer som overtagelse, levering av nøkkel og annet.

Realiser restaurantdrømmen

Er du en matentusiast, et geni på kjøkkenet og ønsker å leve av lidenskapen din? Realiser din drøm om å fôre det norske folk, selv om du ikke har kapitalen til en egen restaurant.

En god mulighet til å starte selskapet ditt

Kanskje drømmer du om å starte en italiensk bistro, et lite tapassted eller en eksotisk indisk restaurant? Lei deg inn på et Ghost kitchen gjennom Paguro og start i det små. På denne måten kan du også få testet ut oppskrifter og retter, bygge opp et navn og skaffe deg en kundebase.

Ser du deg rundt etter et lokale som passer for deg og din bedrifts behov? Et Ghost kitchen kan være akkurat det du trenger. På Paguro kan du finne både Ghost kitchens og andre type lokaler til leie. Her er det mulig å finne gode leieavtaler med bedre vilkår, som passer din bedrift, uansett om du skal leie i en kort eller lang periode.

Sjekk ut Paguro

Start prosessen med å finne det perfekte lokalet for deg og din bedrift på Paguro.no. Du kan også sjekke oss ut på Facebook eller Instagram, der kan du også ta kontakt med oss ved behov!

Ready to start your journey?

Find a space or discover the perfect tenant!

Get started